MENY
SPANSK BUFEET (med dessert)
Albondigas picante
Chilimarinert scampi på spyd
Laksebiter med mojosaus drysset med frisk persille
Quisidillas med ost og purreløk
Kyllingvinge med sesam og spicy tomatdipp
KALDE RETTER
Serranoskinke med snøfrisk på brushetta
Melon med parmaskinke
Marinerte sjampignoner med frisk persille
Hvitløksmarinerte reker med lime
Hjemmebakt brød og aioli
Herlig blandet salat med avocado
Marinert oliven
Creme brulee med pasjonsfrukt
kr. 549,-
SULTANS EKSOTISK BUFEET (med dessert)
Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og nudler
Keftas- små kjøttboller med spisskummin, ingefær og koriander
Ovnstekte poteter med urter
Marinerte kyllingvinger med myntekefir dipp
Lammekjøtt på spidd
KALDE RETTER
Fylte tomater med couscous
Steinbitt filet med vinagrette og ristede mandler
Hummus – kikkerterpure
Marinert grønnoliven
Marinert grillede paprika og artisjokk
Couscoussalat med ruccula, pinjekjerner, mynte og fersken
Hjemmebakt brød
Frisk appelsinkake
kr. 589,-
MAROKKANSK BUFEET (med dessert)
LUNE RETTER
Labriwat med calamaris og reker
Tagine med lam og svisker
Tagine med kylling, grønn oliven, grillede paprika, ristede mandler og rosiner
Keftas – marokkanske små kjøttboller i tomatsaus og grønne erter
Korianderstekte potetbåter
Fylt squashe med marinerte stekte grønnsaker og sesamfrø
Couscous med smak av appelsin nøtter
KALDE RETTER
Appelsinsalat med revet gulerøtter fennikel
Salatmiks med avokado og fetaost
Marinert grillet paprika og artisjokk
Hjemmebakt brød
Frisk fruktsalat med karamellisert dadler og pisket krem