MENY

SELSKAPSRETTER

FORRETTER

Serranoskinke

med melon og pyntet med frukt

kr. 65,-

Rekecocktail

Reker med salat, dressing og melbatoast

kr. 69,-

Lakserullade (klassiker)

Fylt med spinat, laksemouse svisjet løk i hvitvin

kr. 85,-

Scampi confit

Chilimarinert scampi med papayadressing og pinjekjerner

kr. 85,-

Sitronmarinerte kamskjell

Serveres med grønnsaksjulienne og kapersvinagrette

kr. 85,-

Carpaccio av okse

Løvtynne skåret skiver med parmesan, olivenolje, basilikum og ruccula

kr. 79,-

Skalldyrsymfoni

Reker, blåskjell og krepsehaler med sprøsalat og sherrydressing og

nystek baguett

kr. 79,-

Tunfisk

Finskåret tunfisk med sesamfrø, hvitløk og ingefær. Finhakket rødløk og lime.

kr. 85,-

Rosmarinmarinert kyllingfilet

Kyllingfilet med grillede grønnsaker a la provencale

kr. 80,-

HOVEDRETTER

Helstekt indrefilet

Med rødvinsaus ristet sopp, sølvløk og brokkoli

Kr. 295,-

Rensdyrstek med viltsaus

Skogssopp, smørdampende grønnsaker og nyrørte tyttebær

kr. 350,-

Urtestekt lammecarre

Med urtesjysaus, gratinerte tomater, pastinakpure og med stekte mandelpoteter

Kr. 240,-

Kalvestek

Med fløtesaus, smørdampende grønnsaker og nyrørte tyttebær

Kr. 229,-

Lammestek provencale

Med provencalesaus, ratatouille og fløtegratinerte poteter

Kr. 285,-

Kalvemedaljong

Kalvefilet med skinke og mozarella i cremefraiche og hvitvinsaus

Serveres med honningglaserte grønnsaker og pesto ovnstekte poteter

Kr. 320,-

Hjortemedaljong

Med kremet viltsaus, sesongens grønnsaker og nyrørte tyttebær

Kr. 399,-

Breiflabb

Smørstekt Breiflabb panert i parmesanost med paprikamos i hvitvin

Kr. 319,-

Sjøtunge

Med champignon og druer, i fløte-hvitvin – tesaus

Kr. 285,-

Andebryst

Med appelsinsaus, nykål, glasert pære og estragon stekte poteter

Kr. 261,-

Svinefilet a la creme

Med stekte reker og sjampignon, baby gulrøtter og kremetsaus med smak av karri

Kr. 227,-

Til våre hovedretter kan du velge mellom fløtegratinerte, stekte, bakte, gratinert potetstappe, røsti eller kokte poteter.