Til våre hovedretter kan du velge mellom fløtegratinerte, stekte, bakte, gratinert potetstappe, røsti eller kokte poteter.
MENY
SELSKAPSRETTER
FORRETTER
Serranoskinke
med melon og pyntet med frukt
kr. 65,-
Rekecocktail
Reker med salat, dressing og melbatoast
kr. 69,-
Lakserullade (klassiker)
Fylt med spinat, laksemouse svisjet løk i hvitvin
kr. 85,-
Scampi confit
Chilimarinert scampi med papayadressing og pinjekjerner
kr. 85,-
Sitronmarinerte kamskjell
Serveres med grønnsaksjulienne og kapersvinagrette
kr. 85,-
Carpaccio av okse
Løvtynne skåret skiver med parmesan, olivenolje, basilikum og ruccula
kr. 79,-
Skalldyrsymfoni
Reker, blåskjell og krepsehaler med sprøsalat og sherrydressing og
nystek baguett
kr. 79,-
Tunfisk
Finskåret tunfisk med sesamfrø, hvitløk og ingefær. Finhakket rødløk og lime.
kr. 85,-
Rosmarinmarinert kyllingfilet
Kyllingfilet med grillede grønnsaker a la provencale
kr. 80,-
HOVEDRETTER
Helstekt indrefilet
Med rødvinsaus ristet sopp, sølvløk og brokkoli
Kr. 295,-
Rensdyrstek med viltsaus
Skogssopp, smørdampende grønnsaker og nyrørte tyttebær
kr. 350,-
Urtestekt lammecarre
Med urtesjysaus, gratinerte tomater, pastinakpure og med stekte mandelpoteter
Kr. 240,-
Kalvestek
Med fløtesaus, smørdampende grønnsaker og nyrørte tyttebær
Kr. 229,-
Lammestek provencale
Med provencalesaus, ratatouille og fløtegratinerte poteter
Kr. 285,-
Kalvemedaljong
Kalvefilet med skinke og mozarella i cremefraiche og hvitvinsaus
Serveres med honningglaserte grønnsaker og pesto ovnstekte poteter
Kr. 320,-
Hjortemedaljong
Med kremet viltsaus, sesongens grønnsaker og nyrørte tyttebær
Kr. 399,-
Breiflabb
Smørstekt Breiflabb panert i parmesanost med paprikamos i hvitvin
Kr. 319,-
Sjøtunge
Med champignon og druer, i fløte-hvitvin – tesaus
Kr. 285,-
Andebryst
Med appelsinsaus, nykål, glasert pære og estragon stekte poteter
Kr. 261,-
Svinefilet a la creme
Med stekte reker og sjampignon, baby gulrøtter og kremetsaus med smak av karri