MENY

TAPAS/FINGERMAT

TAPAS / FINGERMAT PLUKKBORD MIN. 10 PERS.

Tapas plukkbord 8 slag tapas kr. 380,-

kr. 380,-

Tapas plukkbord 10 slag tapas kr. 465,-

kr. 465,-

Tapas plukkbord 12 slag kr. 520,-

kr. 520,-

KALDE RETTER

Brushetta med serranoskinke og tomatconcasse

Wraps med serranoskinke, soltørket tomater og ruccula

Wraps fylt med marinerte grønnsaker (vegetar)

Fylt paprika med fetaost

Potetsalat med alioli

Spansk potetsalat med paprika og chili

Hvitvinsmarinert chorizo

Persille og hvitløksmarinert sjampignoner

Hjemmebakt olivenbrød

Potetlefse med dillkrem

Røkt lakserullade med pepperotkrem

Speket laks med pisket rømme og rødløk

Pasta med pesto

Spansk spekemat

Fylte tomater med couscous

Fylte sherrytomater med ansjos-og olivenfyll

Hvitløksmarinerte reker og persille

Marinert grillede paprika og artisjokk med capers

Appelsin-og fennikelsalat med frisk persille

Blekksprutsalat med aspargesbønner og små poteter

Varme retter

Spanske kjøttboller med tomatsaus

Keftas-marokkanske krydrede kjøttboller

Oksefilet a` la Scechuan

Lammefilet med provencesaus

Thai marinert scampi på spyd

Spansk potetomelett med paprika og koriander

Kyllingklubber med sweet hotchilisaus og sesamfrø

Lammekjøtt på spyd med spisskummin

Thai kylling på spyd

Kyllingvinger med sesam og tomatdressing

Kyllingfilet med tandorisaus

Mandelpotet med urter og havsalt

Stekte potetbåter med pesto

Små poteter med serranoskinke

Al warka – fylt filodeig med kylling

Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og chaaria

Al warka – fylt filodeig med grønnsaker (vegetar)

Steinbittfilet med ristede mandler og vinagrette

Fersk laksebiter i mojosaus

Kamskjell i safransaus

 

TILBEHØR TIL TAPAS/FINGERMAT

Alioli, Kuvert brød og smør

kr. 30,-

Store grønnoliven

kr. 19,-

Grønnsalat

kr. 20,-

Fetaost

kr. 25,-