MENY
TAPAS / FINGERMAT PLUKKBORD MIN. 10 PERS.
Tapas plukkbord 8 slag tapas kr. 380,-
kr. 380,-
Tapas plukkbord 10 slag tapas kr. 465,-
kr. 465,-
Tapas plukkbord 12 slag kr. 520,-
kr. 520,-
KALDE RETTER
Wraps med serranoskinke, soltørket tomater og ruccula
Wraps fylt med marinerte grønnsaker (vegetar)
Fylt paprika med fetaost
Potetsalat med alioli
Spansk potetsalat med paprika og chili
Hvitvinsmarinert chorizo
Persille og hvitløksmarinert sjampignoner
Hjemmebakt olivenbrød
Potetlefse med dillkrem
Røkt lakserullade med pepperotkrem
Speket laks med pisket rømme og rødløk
Pasta med pesto
Spansk spekemat
Fylte tomater med couscous
Fylte sherrytomater med ansjos-og olivenfyll
Hvitløksmarinerte reker og persille
Marinert grillede paprika og artisjokk med capers
Appelsin-og fennikelsalat med frisk persille
Blekksprutsalat med aspargesbønner og små poteter
Varme retter
Keftas-marokkanske krydrede kjøttboller
Oksefilet a` la Scechuan
Lammefilet med provencesaus
Thai marinert scampi på spyd
Spansk potetomelett med paprika og koriander
Kyllingklubber med sweet hotchilisaus og sesamfrø
Lammekjøtt på spyd med spisskummin
Thai kylling på spyd
Kyllingvinger med sesam og tomatdressing
Kyllingfilet med tandorisaus
Mandelpotet med urter og havsalt
Stekte potetbåter med pesto
Små poteter med serranoskinke
Al warka – fylt filodeig med kylling
Al warka – fylt filodeig med stekte reker, calamris og chaaria
Al warka – fylt filodeig med grønnsaker (vegetar)
Steinbittfilet med ristede mandler og vinagrette
Fersk laksebiter i mojosaus
Kamskjell i safransaus